Blog ni aku buat untuk aku curahkan segala ape yang terjadi dalam hidup aku.. Kenapa perlu aku tulis kat sini??? Sebab aku suke tulis diari..hehehehe Dah alang2 ade diari free ape lagi tulis je laa..hahaha Tapi ape yang aku tulis kat sini bukanlah terlalu peribadi.. Mana yang aku rasa boleh share ngan orang lain aku tulis la kat sini.. Di samping tu boleh gak aku ambil pandangan daripada orang lain.. Boleh la aku gunakan sebagai panduan hidup.. So, kalau rasa nak follow sila la follow nanti aku follow balik eh... Always Keep In Touch.. :)

Selasa, 20 Januari 2009

Letih

aduhhhh..tensen nye rase..dah laa banyak keje yang nak kene buat..ulang alik dr sane ke sini...balik kol 2..tido kol 3...aduhhhhh...betapa nyee aku rase letih...now...skang...buat beberapa saat yang lepas...baru je balik lunch lif hostel wat hallll....aduhhh rase nak letupkan je GMi ni....bukan stakat nak naek tingkat 2 or 3...TINGKAT 9.....ok....ni nak kene trun lak nnti...kol 2 ade kelas plakkk...rase mcm xnak pegi pown ade...ngan cuaca wadushhhh hangat sekaliiii.......membahang tengah hari ni....sabo je laa nad...aku redha seadanyaa...dengan malam ni ntah kol bape aku dpt tido pown x tau laaaa...mmg gile smua keje ni...seb bek x penuh ngan kelas..kalu x ape jadi pada diriku ini..letihh x bermaya....tu blom ditambah ngan ke sakit hati an....hohhh..lagi bleh meletup aku pasni...kalah laa bom yang Israel bg kat Palestin...uishhh...sabar....ini smua dugaan..ya DUGAAN....

6 comments:

ShyMe berkata...

Perh...aku rsa aku mcm memahami perasaan ko...lek la...dugaan je tu...aku siang mlm berkerja..
letih tu wajib la..lumrah kehidupan..

enjoy ur life..and..life must go on..haha..

Nur Nadiah bt Mohd Yusof berkata...

hahahaha..tau xpe..sian aku

alya husna berkata...

woit.. br ko taw perasaan ak kan... hehehe.. rasakan!!

Nur Nadiah bt Mohd Yusof berkata...

perasaan ape weyhhh...x tau ape pown
heheheh

N berkata...

der penghuni2 kat flat di slangor tuh smpai berbulan-bulan xde perkhidmatan lif,der yg kn naik tangga tgkt 13

ok la tuh,exercise skit,dapat menurunkan berat badan.haha

Nur Nadiah bt Mohd Yusof berkata...

hahahaha..siot je ko ekk..yerlaa..ni da simnggu lif wat hal..nak trun leh tahan ag..nak naek tu yang lemah..huhuhuhu