Blog ni aku buat untuk aku curahkan segala ape yang terjadi dalam hidup aku.. Kenapa perlu aku tulis kat sini??? Sebab aku suke tulis diari..hehehehe Dah alang2 ade diari free ape lagi tulis je laa..hahaha Tapi ape yang aku tulis kat sini bukanlah terlalu peribadi.. Mana yang aku rasa boleh share ngan orang lain aku tulis la kat sini.. Di samping tu boleh gak aku ambil pandangan daripada orang lain.. Boleh la aku gunakan sebagai panduan hidup.. So, kalau rasa nak follow sila la follow nanti aku follow balik eh... Always Keep In Touch.. :)

Ahad, 25 Januari 2009

Cuti

yahoooo...akhirnya dapat jugak aku balik cuti ni..kan men agi konon kate nak duk GMi 9 hari..hahahaha....tp before balik smpat lagi laaa g soping2 tadi..bhagia jap..n frust skitt duit da xde..hahaha...alhamdulillah sgale program yang dirancang aritu berjalan dengan lancar...n kutipan derma juga agak memberangsangkan...x sangka juga ekk..hehehe...hepi2....tpi skang da penuh ngan assingment laa plak...wadushhhh...da jadi rutin setiap sem....nak wat camne name agi study...yahoo umie nntikan kepulangn along...kol 840 pm mesti umie kene ade kat airport..hehehe...olideiiiiii....donno y hati ku berbunga2 nak balik niii..besh2..hehehe...sayang umie..xtulii miss gile kat umie..tapi konon nak berdikari laaa...hhahaha..nasib badan...ape ag ekkk...k laa.. da lewat nak lepak2 lakkk..niteee

4 comments:

N berkata...

aku cuti seminggu, jgn jelezz :P

Nur Nadiah bt Mohd Yusof berkata...

ehhh..aku pown cuti sminggu ekk..x jeles pownn..siap terlebih sehari dri org len..hehehe

roy berkata...

wah..dah ade blog skrg..fewitt!! ;D

Nur Nadiah bt Mohd Yusof berkata...

ehhh da lame ekk aku ade blog..x on je pown..ni ntah ntok bape lame pown aku x tauu..huhuhu